Epi Turmeric med Medis for høyt opptak av kosttilskudd

Vi høster urter, grønnsaker og vekster fra det arktiske miljø.
De fleste av våre naturlige ingredienser er høstet i den Nord-Norske naturen hvor forurensning ikke er en faktor. Vi ønsker alle så rene produkter som mulig til kroppen. I Nord-Norge hvor solen skinner mesteparten av døgnet om sommeren tilføres en unik energi som absorberes av alt som vokser. Den energien videreføres til våre produkter.

Hvorfor naturlige ingredienser:
Kroppen gjenkjenner ingrediensene som mat.

Det viktigste med kosttilskudd og næringsstoffer er at de er av naturlig og god kvalitet.

Hvis innholdet av kosttilskuddet ikke er naturlig vil det ikke bli utnyttet til det fulle potensialet i kroppen. Cellene foretrekker noe de kjenner igjen framfor syntetiske produkter.

Det gode med naturlige ingredienser:
Inneholder mange stoffer i ett produkt.

Naturlige ingredienser inkluderer plante-, mineral- og mikrobiske elementer som er til stede i, eller produseres av naturen. Ta for eksempel Fucoid: Den er ekstrahert fra norsk blæretang. Der finner du både vitaminer, mineraler, fettsyrer, antioksidanter og aminosyrer i ett produkt.
Det er en forskjell fra kjemiske produkter til naturlige ingredienser. I kjemien finnes oftest kun en substans. Våre naturlige ingredienser har et mangfold av stoffer og forbindelser som kroppen absorberer meget effektivt.

Miljøet

Moderne vitenskap viser at miljøet påvirker menneskekroppen mer enn den genetiske arven. Dette påvirker kroppens evne til å absorbere næring.

Det er en kjensgjerning at jordsmonnet ikke lenger er like rikt på nødvendig næring som før vi begynte med moderne maksimering av jordbruket.

I dagliglivet hvor vi ikke alltid får den rette dietten og næringen fra kjente kilder som før, kan det være en god ide å ta kosttilskudd for å hindre mangler på et senere tidspunkt.

Handlekurv