Betingelser

Kjøpsbetingelser

Generelt

Salgsbestillingene gjelder alle salg av varer fra Epimedis AS til forbrukere.

Du må være 15 år eller eldre for å handle hos Epimedis. For å handle på kreditt må du være over 18 år. Dersom du er under denne alderen må en av dine foreldre/foresatte handle for deg.

Priser

Alle priser inkluderer merverdiavgift. Fraktkostnader vil fremgå i kassen før du betaler og beregnes ut fra vekten på bestillingen.

Retur og angrerett

Dersom du angrer på kjøpet eller ikke er fornøyd med varen kan du returnere varen i henhold til bestemmelsene om angrerett. Angreretten gjelder fra 14 dager etter at du mottar varen. Kjøper betaler returfrakt. Etter at varen er kommet tilbake til oss, vil vi refundere totalbeløpet inkludert frakt innen 14 dager. Dersom varen ikke leveres tilbake i samme stand og mengde som den ble utlevert i, er kjøper ansvarlig for eventuell reduksjon i utbetalingen på grunn av verdiforringelse. Du vil motta eget utfylt angrerettsskjema på epost når du bestiller som du kan bruke dersom du vil benytte deg av angreretten.

Reklamasjon

Dersom du oppdager feil ved varen må du innen rimelig tid etter du oppdaget, eller burde ha oppdaget, feilen gi Epimedis AS beskjed om at du ønsker å reklamere på varen. Melding om reklamasjon kan komme enten muntlig eller skriftlig, men for at vi skal kunne behandle klagen raskt setter vi pris på at du benytter skriftlige kommunikasjonsformer. Reklamasjoner løses ved retting av feilen eller at det utleveres ny vare. Dersom Epimedis AS etter to forsøk på retting ikke klarer å løse feilen, kan kunden kreve kjøpet hevet.

Betaling

Kjøp i Epimediss nettbutikk betales med kredittkort (Visa eller Mastercard) gjennom vår samarbeidspartner Stripe. Stripe ivaretar sikkerheten gjennom hele transaksjonen, og utleverer ikke din betalingsinformasjon til oss eller andre. Ved kjøp hos Epimedis trekkes beløpet umiddelbart fra konto ved gjennomført betaling.

Frakt/levering

Epimedis sender kun varer til adresser i Norge. Alle ordre sendes med Posten/Bring. Mindre ordre vil leveres direkte i postkassen dersom det er plass, hvis ikke vil varen bli sendt til nærmeste utleveringssted og du vil motta hentemelding. Normalt sendes alle ordre innen 1-3 hverdager, eventuelle avvik fra dette vil fremgå i nettbutikken. Vi tar forbehold om at enkelte produkter kan bli utsolgt. Dersom dette skulle hende med din ordre, vil vi ta kontakt og eventuelt foreslå alternativt produkt. Dersom du ikke ønsker alternativt produkt vil vi refundere kjøpssummen. Kjøper er selv ansvarlig for å oppgi riktig og fullstendig leveringsadresse. Dersom varen kommer i retur fordi den ikke er hentet av kunden eller det er oppgitt ugyldig adresse, vil det påløpe et gebyr på 200 kr for å dekke våre kostnader ved å ta varen i retur.

Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Epimedis eller Posten opplever spesielt stor pågang. Vi anbefaler derfor å være tidlig ute dersom du bestiller til en spesiell anledning, for eksempel julegave eller fødselsdagsgave slik at du mottar varen i god tid. Vi vil så godt det lar seg gjøre opplyse om eventuelle bestillingsfrister dersom vi er kjent med spesielle avvik.

Returadresse

Varer som skal sendes i retur skal sendes til følgende adresse:

Epimedis AS

Havnabakken 18
0874 OSLO

Behandling av personopplysninger

Når du handler hos oss, samler vi inn blant annet navn, adresse og epostadresse. Denne informasjonen benyttes for å levere varene til deg, og kontakt deg i forbindelse med bestillingen. Informasjonen må også oppbevares i forbindelse med regnskaps- og avgiftshåndtering samt i forbindelse med eventuell returhåndtering. Informasjonen vil ikke overdras til tredjepart, og vil ikke bli benyttet til å kontakte deg med annen informasjon enn det som er relevant til din bestilling – med mindre du har samtykket til noe annet. Relevant informasjon omfatter også spørreskjemaer om din konkrete bestilling. Dersom du ønsker innsyn i hva som er lagret av opplysninger om deg, kan du ta kontakt med oss for å få dette utlevert.

Vi benytter cookies (informasjonskapsler) for å registrere og gjennomføre en bestilling samt analysere trafikkdata fra nettsiden slik at du får en god brukeropplevelse. Du kan benytte nettsiden uten cookies til å se på varene, men kan oppleve tekniske problemer med bestillingen dersom nettleseren din ikke tillater disse.

Opphavsrett

Innhold på Epimedis sine nettsider er Epimedis AS sin eiendom. Dette innholdet er beskyttet i henhold til opphavsrett og varemerkelovgivning. Innholdet på nettsiden kan ikke kopieres, benyttes eller gjengis uten at dette er tillatt etter gjeldende lovgivning eller etter samtykke fra Epimedis AS.

Force majeure

Skulle det oppstå ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll, herunder naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik og så videre, løser denne klausulen Epimedis AS fra ansvaret for forpliktelser som Epimedis AS ikke er i stand til å gjennomføre på grunn av hendelser utenfor Epimedis AS’ kontroll.

Handlekurv