Personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Epimedis AS samler inn og bruker personopplysninger.

Vår nettstedsadresse er: https://epimedis.no

Daglig leder hos Epimedis AS er til en hver tid behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Denne personvernerklæringen er blitt utarbeidet for bedre å betjene de som er opptatt av hvordan deres personlig identifiserbare informasjon (PII) blir brukt online. PII. Som beskrevet i EUs personvernlov og krav til informasjonssikkerhet, er informasjon som kan brukes alene eller med annen informasjon for å identifisere, kontakte eller finne en enkelt person, eller å identifisere en person i kontekst.

Hvilken personlig informasjon samler vi fra de som besøker vår nettside?
Når du bestiller eller registrerer på vår side, kan det hende du blir bedt om å skrive inn ditt navn, e-postadresse, telefonnummer eller andre detaljer for å hjelpe våre potensielle og eksisterende kunder på best mulig måte.

Når samler vi inn informasjon?
Vi samler inn informasjon fra deg når du fyller ut et kontaktskjema, foretar et kjøp, bruker Live Chat eller skriver inn informasjon på vårt nettsted.

Hvordan bruker vi informasjonen din?
Vi kan bruke informasjonen vi samler inn fra deg når du fyller ut kontaktskjemaet, svarer på en undersøkelse eller markedsføringskommunikasjon, surfer på nettstedet eller bruker visse andre nettstedfunksjoner på følgende måter:

  • For å gi oss bedre service til deg når du svarer på dine kundeserviceforespørsler.
  • Å følge opp etter korrespondanse (live chat, e-post eller telefon henvendelser)

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?
Vår nettside blir skannet med jevne mellomrom for sikkerhetshull og kjente sårbarheter for å gjøre ditt besøk til vårt nettsted så trygt som mulig. Vi bruker vanlig malware skanning.

Din personlige informasjon er lagret bak sikrede nettverk og er bare tilgjengelig av et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og er pålagt å beholde informasjonen konfidensielt. I tillegg er all sensitiv informasjon du oppgir, kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak når en bruker går inn, sender inn eller får tilgang til sin informasjon for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon.

Alle transaksjoner behandles gjennom en gateway-leverandør og lagres ikke eller behandles på våre servere.

Bruker vi «cookies»? 
Ja. Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller dets tjenesteleverandør overfører til datamaskinens harddisk via nettleseren din (hvis du tillater det).  Dette gjør at nettstedets eller tjenesteleverandørens systemer kan gjenkjenne nettleseren din og fange opp og huske visse opplysninger. De er også vant til å hjelpe oss med å forstå dine preferanser basert på forrige eller nåværende nettstedaktivitet, noe som gjør oss i stand til å gi deg forbedrede tjenester.

Vi bruker informasjonskapsler til: 
Holde oversikt over annonser. Du kan velge å få datamaskinen til å advare deg hver gang en informasjonskapsel sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapsler. Du gjør dette gjennom nettleserinnstillingene dine. Siden nettleseren er litt annerledes, kan du se på nettleserens hjelpemeny for å lære riktig måte å endre informasjonskapslene dine på.

Hvis brukerne deaktiverer informasjonskapsler i nettleseren sin:
Hvis du slår av informasjonskapsler, slår det av noen av funksjonene til nettstedet.

Tredjeparts offentliggjøring!
Vi selger ikke, eller på annen måte overfører til personopplysninger. Vi inkluderer ikke eller tilbyr tredjeparts produkter eller tjenester på vår nettside.

Google 
Googles annonseringskrav kan oppsummeres av Googles annonseringsprinsipper. De er satt på plass for å gi en positiv opplevelse for brukerne. Se https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Vi bruker Google AdSense Advertising på nettstedet vårt. Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på nettstedet vårt. Googles bruk av DART-cookien gjør det mulig å vise annonser til brukerne våre, basert på tidligere besøk på nettstedet vårt og andre nettsteder på Internett. Brukere kan fravike bruk av DART-informasjonskapsel ved å besøke personvernreglene for Google Annonser og innholdsnettverket.

Utmelding:
Brukere kan angi preferanser for hvordan Google annonserer til deg ved hjelp av siden for Google Annonseinnstillinger. Alternativt kan du velge bort ved å gå til siden for nettverksannonsering for annonsering, eller ved å bruke Google Analytics-tilleggsbrowser-tillegget. California Online Privacy Protection Act CalOPPA var den første statsloven i nasjonen for å kreve at kommersielle nettsteder og elektroniske tjenester skulle legge inn personvernerklæring. Lovens rekkevidde strekker seg langt utover California for å kreve at personer eller selskaper i USA (og resten av verden), som driver nettsteder som samler personlig identifiserbar informasjon fra California-forbrukere, legger inn en synlig personvernerklæring på sin nettside som angir nøyaktig informasjonen som samles inn og de enkeltpersoner eller selskaper som det deles med. – Se mer på: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Tillater nettstedet vårt atferdssporing fra tredjepart?
Det er også viktig å merke seg at vi ikke tillater adferdssporing fra tredjeparter.  Når det gjelder innsamling av personlig informasjon fra barn under 13 år, er det foreldrene som lager innstillingene på barns online personvern (COPPA). Vi markedsfører ikke spesifikt til barn under 13 år.

Loggføring av IP adresser
IP adresser blir innhentet av enhver som besøker våre nettsider. Dette blir gjort for å ivareta sikkerhet, finne feilkilder eller for tilgangskontroll. IP adresser knyttes kun til enkeltpersoner som gir oss personopplysninger. Informasjon kan brukes til å sammenlikne IP adresse og aktivitet på nettsidene.

IP adresser lagres over en periode som gjør det mulig å opprettholde god funksjonalitet og sikkerhet. IP adresser som manuelt har blitt blokkerte, som følge av sikkerhetsbrudd, vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å forhindre videre sikkerhetsbrudd.

Kundebehandlingssystem (CRM)
Personopplysninger som vi har mottatt gjennom nettsiden, e-post, telefon, åpne kilder eller annen kontakt blir lagret i vårt kundehandlingssystem (CRM). Opplysningene blir lagret for å kunne opprettholde god og effektiv kommunikasjon. Personopplysninger som er nødvendig for å opprettholde et kundeforhold blir lagret så lenge dette er nødvendig. Andre personopplysninger slettes når det ikke lenger er behov for dem eller på oppfordring fra personen de gjelder. 

Sletting
Personopplysninger som ikke anses som nødvendig for videre kundeforhold eller oppfølging blir slettet.

Rettigheter
De som er registrert i en av Epimedis sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. De har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert.

Hvis du har noen spørsmål angående behandlingen av dine personopplysninger eller hvis du vil henvende deg til oss for å utøve dine rettigheter, er du velkommen til å kontakte oss.

Du når oss enklest på info@helsegevinst.no eller på tlf. 900 50 404. Vår postadresse er Epimedis AS, Havnabakken 18, 0874 Oslo. Daglig leder er Victor Selinger Aas.

Revisjoner
Endringer av innholdet i denne personvernerklæringen loggføres med dato for endring på nettsiden. Sist oppdatert 25. februar 2021

Handlekurv